Бутик за веган мода взриви Лос Анджелис

25-11-2020

„Vegan Fashion Library“ е името на първия бутик, открит в Лос Анджелис, посветен на веган модни марки. Това означава, че в него са налични само екологични, вегански и творения на компании, които работят по устойчива мода.

„Ние водим към положителни промени чрез осъзнаване и творчество. Нека използваме тази възможност да помислим за причината за пандемията, да погледнем отвъд физическата дистанция и да създадем ново съзнание, което да промени поведението“, казва Емануел Риенда, основател на Vegan Fashion Week (Веганската седмица на модата).

Офертата на този бутик включва дрехи, бижута и модни аксесоари. Това е първият магазин, посветен на етично-вегански дизайнери и иницииран от Веганската седмица на модата. В този бутик можете да намерите творения, изработени от иновативни материали като веганска коприна, растителна вълна и кактусова кожа.

Ще има и възможност за избор и покупка онлайн.

„Модната индустрия страда и веган дизайнерите са решили да направят стъпка по-далеч и да работят самостоятелно с други по-малко известни материали. Създадох тази веганска модна концепция, за да ги подкрепя. Много брандове не ми плащат, така че аз лично инвестирам в тази област. Трябва да работим за насърчаване на състраданието към животните и планетата, така че да можем да реагираме креативно на случващото се, което представлява пандемия, причинена от насилието над животни“, каза Риенда.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net