Кейт Мидълтън роди третото си дете

23-04-2018

В 11.01 часа местно време се роди третото дете на принц Уилям и Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Това съобщиха в Туитър от двореца Кенсингтън. Бебето е момче и тежи 3 800 г, но името му все още не се съобщава.
Принц Уилям е присъствал на раждането. Херцогинята на Кеймбридж и бебето са добре, се казва в съобщението.
Тази сутрин съпругата на принц Уилям постъпи в частното крило 'Линдо' на болницата 'Сейнт Мери' в Лондон с контракции. Там са родени и двете по-големи деца на кралската двойка - принц Джордж и принцеса Шарлот.
Кейт Мидълтън не изпълняваше задълженията си от 22 март. Бебето ще бъде пети по ред претендент за британския престол и шесто правнуче на кралица Елизабет.
Раждането на новия член на кралското семейство беше обявено с мейл до пресата и туит от акаунта на Двореца Кенсингтън. Спазва се и традицията за поставяне на писмено уведомление на стойка със златни орнаменти зад желязната ограда на двореца Бъкингам.
Както и с първите две деца Кейт, поиска естествено раждане и да не знае предварително пола на бебето. Фаворити сред имената в букмейкърските залози за момче са - Артур, Албърт, Фредерик, Джейм и Филип.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net