Секс и Връзки  /  Секс и Връзки

Забавните мъже са най-предпочитаната компания за жените
09-10-2017
Статия
 Секс и Връзки

Жените предпочитат да излизат със забавни мъже, тъй като не само ги намират за отлична компания, но и ги считат за най-добрите любовници.

Изследването показва, че за да останат дамите доволни от мъжкото представяне в леглото, не е необходимо непременно партньорите им да са с добра физика.

Оказва се, че характерът на мъжа е по-важен, за да бъдат задоволени сексуално представителките на нежния пол. Проучването е обхванало 103 жени на възраст между 20 и 69 години, които трябвало да отговарят на въпроси, свързани с удоволствието от половия акт, както и за характерни черти на партньорите си, пише БТА.

Участничките в допитването например е трябвало да споделят дали честотата на оргазма се влияе от характера на любовника. Изследването е установило, че жените предпочитат срещите и последвалите „креватни упражнения” със забавни мъже.

Най-висока оценка на любовното поприще дамите дават на мъжете с добро чувство за хумор. Представителките на нежния пол оценяват високо и креативните, сърдечни и верни партньори, както и тези, които не излъчват неприятна телесна миризма.