Поп сензацията Били Айлиш създаде песента за новия "Джеймс Бонд"

15-01-2020

Американската поп сензация Били Айлиш ще изпълни песента за следващия филм за Джеймс Бонд No Time to Die, съобщиха продуцентите на лентата.

18-годишната Айлиш ще бъде най-младата певица, поела тази задача, и ще се мери със звезди като Адел, Мадона и Пол Маккартни. Тя е написала песента заедно с брат си Финиъс О'Конъл.

No Time to Die ще бъде 25-тият филм от сериите на агент 007 и ще излезе през април. Даниъл Крейг ще играе Бонд за пети и последен път, макар че след създаването на 'Спектър' през 2015 г. да твърдеше, че по-скоро би си отрязал ръката, отколкото да играе Бонд още веднъж.

Режисьор за пръв път ще бъде Кари Фукунага, който е и съсценарист. Първоначалните планове бяха No Time to Die да е по кината през ноември 2019 г., но премиерата бе отложена за 2020 г., след като Дани Бойл се оттегли от режисьорската позиция и бе заменен от създателя на 'Истински детектив'. Рами Малък ще се превъплъти в злодея, Ралф Файнс и Бен Уишоу отново ще са в ролите съответно на Ем и Кю, а Наоми Харис се завръща като Мънипени. Актрисата Леа Сейду пък ще представи образа на героинята си от 'Спектър' от 2015 г. Маделин Суан.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2020 Tvoia.Net