Суперзвездите Давид Гета и Тиесто са хедлайнери на музикален фестивал в Саудитска Арабия

08-12-2019

Суперзвездите на електронната музика Давид Гета, Тиесто и АрТрихаб ще бъдат хедлайнери на предстоящия музикален фестивал „Бийст“ в Саудитска Арабия. Събитието, което ще се проведе в Рияд, ще събере 28 имена от танцувалната сцена и 24-ма местни и регионални изпълнители.
 
 
Давид Гета – DJ и продуцент:
„Смятам, че MDL Бийст е ще бъде уникален, защото не само повечето диджеи не са пускали там, но и защото ще дойдат много хора от всички краища на света, които досега са нямали подобно преживяване. Смятам да смеся малко арабски песни и купонът да стане още по-грандиозен.“
 
 
Сред останалите величия, които ще пускат музика сред пясъците на пустинята, са Мартин Гарикс, Афроджак и Стив Аоки, а редом до тях ще се изявяват местни таланти – първата жена диджей от кралството EDM, Космикат и дуото Диш Даш.
 
 
Тиесто – DJ и продуцент:
„Това е много специално място за изява, никога не съм бил в Саудитска Арабия преди. А съм бил навсякъде по света. Ще бъде невероятно. Развълнуван съм.“
 
 
Фестивалът ще се проведе в Рияд от 19 до 21 декември. Културното събитие е поредното от цяла верига, чрез които Саудитска Арабия се отваря към ценностите на западния свят.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net