Излезе трейлърът на "Имало едно време в Холивуд"

21-03-2019

Излезе дългоочакваният трейлър на новия филм на Куентин Тарантино 'Имало едно време в Холивуд'. Само за ден – от 20 март досега, той е гледан над 7 млн. пъти.

'Имало едно време в Холивуд' е един от най-очакваните филми на тази година. 9-тата лента на гениалния режисьор е с доста впечатляващ подбор на актьорски състав, а именно: Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Тим Рот, Кърт Ръсел, Майкъл Медсън и Ал Пачино.

Филмът разказва за телевизионния актьор на име Рик Далтън (ДиКаприо), който се надява да възроди кариерата си като получи голяма роля. Такива намерения има и неговия дубльор и приятел Клиф Буут (Брад Пит). Покрай тяхната борба за място в големия шоубизнес ще надникнем зад кулисите на тогавашния кино свят и живота в Лос Анджелис.  Събитията следват успоредно и жестокото убийството на бременната в осмия месец Шарън Тейт(Марго Роби), съпруга на Роман Полански(Рафал Завиеруча). Убийството се извършва през 60-те в Калифорния от комуната 'Семейство Менсън' - последователи на Чарлс Менсън(Деймън Хериман). 


В актьорския състав са още Брус Дърн, Деймиън Люис, Майк Мо, Емили Хирш, Лена Дънхам и Дакота Фанинг.

Лентата  се очаква да излезе на екран през лятото на 2019 г.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net