Лили Иванова ще открие церемонията по връчване на наградите ИКАР 2019

17-03-2019

Лили Иванова ще открие церемонията по връчване на наградите за сценични изкуства ИКАР на 27 март в Народния театър „Иван Вазов“.

„Това е огромен и несравним жест, който звезда от такъв мащаб прави за нас. Лили се отказа от хонорара си, заставайки зад нашата кауза в подкрепа на Здравния фонд на САБ. Каквото и да кажа за нея, ще бъде малко. Единственото, което мога да споделя е, че съм щастлив, че мога да я нарека приятел. Тя е дългогодишен член на САБ и много обича театъра. Ние също я обичаме!“ – сподели председателя на организацията – Христо Мутафчиев.

Лили Иванова ще изпълни специално за всички съвсем нова песен с тематичното заглавие „Главна роля“, с автори Артур Надосян (музика), Иван Тенев (текст) и Ангел Дюлгеров (аранжимент), създаден специално за церемонията. Екипът на САБ е учредил за нея извънредна награда ИКАР за изключителен принос към музиката и културата, която ще бъде връчена от проф. Николай Вълканов – председател на УС на Минстрой Холдинг, който е и Златен спонсор на церемонията.

Номинации за  ИКАР 2019

Всички приходи от билети за церемонията ще постъпят директно в Здравния фонд на САБ за подпомагане на нуждаещи артисти.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net