Тейлър Суифт открива Американските музикални награди

04-10-2018

Тейлър Суифт ще открие с изпълнение на своя песен тазгодишната церемония за Американските музикални награди, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на хита 'Look What You Made Me Do', която е номинирана за 4 отличия, ще се качи на сцената на 'Майкрософт тиътър' в Лос Анджелис на 9 октомври с надеждата, че феновете ще са впечатлени повече от изпълнението й, отколкото от любимата й котка Мередит.

28-годишната певица оповести новината във видео в Instagram, което бе пуснато в телевизионното предаване 'Добро утро, Америка'. Във видеото се вижда как Тейлър прекъсва обявяването на новината, тъй като Мередит напуска снимачната площадка. 'Ще открия церемонията с изпълнение на 'I Did Something Bad', разкри певицата. 'Мередит не е много развълнувана за разлика от мен', допълни тя.

Суифт не е пяла на церемонията за Американските музикални награди от 2014 г., когато изпълни песента 'Blank Space'.

Певицата е спечелила общо 19 Американски музикални награди. На церемонията ще пеят и други знаменитости, като Кари Ъндърууд, 'Имаджин дрегънс', Карди Би, за която това ще е първо изпълнение на песен на наградно шоу, откакто роди дъщеря си Кълчър през юли, Пост Малоун.

Водеща на церемонията в 'Майкрософт тиътър' ще бъде Трейси Елис Рос.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net