МТВ връчи годишните си музикални награди

23-08-2018

25-годишната изпълнителка от кубински произход Камила Кабело грабна наградата за изпълнител на годината на престижните награди на МТВ. Кабело имаше цели 5 номинации. Освен най-голямата награда, певицата си тръгна и с приза за видео на годината за песента си „Хавана“.

Ар ен би принцесата Карди Би се превърна в истинската сензация на вечерта с цели 12 номинации. Пет от тях рапърката делеше с певеца Бруно Марс за съвместната им работа над клипа „Finesse“. Карди Би отнесе вкъщи три награди, в това число и за най-добър нов изпълнител. Звездното дуо Бионсе и Джей Зи също взе награди две награди, въпреки че имаше 8 номинации за парчето си „Apeshit“.

Наградата за най-добро поп видео отиде при Ариана Гранде за композицията „No Tears Left to Cry“, посветено на жертвите от атентата в Манчестър миналата година.

В категорията за най-добро рок видео бяха отличени „Имаджин дрегънс“ за клипа „Whatever It Takes“. В категорията за хип-хоп видео победителка стана Ники Минаж с клипа „Chun Li“.

Ветеранката Джей Ло също не остана без отличие. Тя беше удостоена с наградата за най-добра колаборация за хита си Динеро с Ди Джей Калед.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net