Нова трилогия на Междузвездни войни

10-11-2017

Нов грандиозен филмов проект ще бъде сниман като продължение на легендарната сага 'Междузвездни войни'. Режисьор на новата трилогия е 43-годишният Райън Джонсън, който създаде и последния засега осми филм от поредицата - 'Последните джедаи', чиято премиера е през декември. Режисьорът възнамерява да въведе нови герои и да включи неизследвани досега части от далечната галактика. Негов партньор ще бъде продуцентът Рам Бергман.
Очаква се проектът да донесе огромни приходи на компанията и да заздрави разклатеното ѝ положение. Компанията 'Уолт Дисни' купи 'Лукасфилм', която държи правата върху 'Междузвездни войни', през октомври 2012 г., за над 4 млрд. долара.
Сценарият на поредната трилогия ще бъде написана също от режисьора Райън Джонсън.
Компанията 'Уолт Дисни' освен това снима сериал антология от три отделни филма по сюжети от 'Междузвездни войни'. Първият се появи през 2016 г. с името 'Мошеник номер едно'. Вторият - 'Хан Соло' се снима в момента и трябва да излезе на екран догодина. Двата филма продължават историята на чаровния контрабандист Хан Соло, изпълнен от Харисън Форд още в началото на киноепопеята.

Източник: БНТ

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net