Лайфстайл  /  Изкуство

Леонардо ди Каприо и Брад Пит ще си партнират за първи път във филм
01-03-2018
Статия
 Изкуство

Две от най-големите холивудски звезди - Леонардо ди Каприо и Брад Пит, ще се снимат в новия филм на Куентин Тарантино 'Имало едно време в Холивуд', съобщиха световните информационни агенции.
Филмът е за Лос Анжделис през 1969 година и за него се говори като проекта на Тарантино за Чарлз Менсън. Нито Ди Каприо, нито Пит обаче ще се превъплътят в Менсън. Те ще играят двойка актьори с проблеми в кариерата.
'И двамата се борят да пробият в Холивуд, който вече не могат да разпознаят. Рик (Ди Каприо) обаче има много известен съсед . . . Шарън Тейт', обясниха от 'Сони пикчърс'.

Шарън Тейт - бременната съпруга на режисьора Роман Полански, беше убита през 1969 година от последователи на Чарлз Менсън.
Това е първият съвместен филм на Леонардо ди Каприо и Брад Пит. И двамата обаче са работили с Тарантино. Ди Каприо участва в 'Джанго без окови', а Пит - в 'Гадни копилета'.
'Много се радвам, че ще разкажа историята за Лос Анджелис и за онзи Холивуд, който вече не съществува', заяви Куентин Тарантино, който е живял в града почти през целия си живот.

Филмът ще излезе на екран на 9 август 2019 г., 50 години след убийството на Тейт и четирима приятели. Тарантино работи върху сценария от пет години. Това ще е деветият му филм.