Лайфстайл  /  Изкуство

Apple планира да се изяви на телевизионното поприще
10-11-2017
Статия
 Изкуство

Технологичният гигант Apple е придобил правата за драматичен сериал с участието на холивудските звезди Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън и е поръчал два сезона от него, предаде Ройтерс, позовавайки се на компанията.

Поредицата е сред първите проекти, с които Apple планира да се изяви на телевизионното поприще и да се конкурира с вече утвърдени 'играчи', като HBO и Netflix.
Сериалът с Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън ще се 'върти' около нюйоркско сутрешно шоу. Двете холивудски звезди ще бъдат сред изпълнителните продуценти на поредицата.

За 48-годишната Анистън това ще бъде първата сериозна телевизионна изява след края на култовата поредица 'Приятели' през 2004 г.
Рийз Уидърспун от друга страна е сред холивудските звезди, които в последно време се пренасочиха към телевизията. 41-годишната носителка на Оскар си партнира с Никол Кидман в поредицата 'Големите малки лъжи' на HBO.
Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун не за първи път ще се срещнат на малкия екран. През 2000 година Уидърспун беше сред гост звездите в сериала 'Приятели' и играеше екранната сестра на героинята на Анистън.

Източник: Ройтерс