Отложиха с половин година премиерата на Междузвездни войни: Епизод 9

13-09-2017

Премиерата на деветата част на „Междузвездни войни“ ще бъде на 20 декември 2019 година, съобщиха от Disney, която притежава правата.

За огромно съжаление на нетърпеливите фенове на лентата, това означава половин година забавяне от обещаното. Според разпространена по-рано информация, тази част от сагата, която все още няма име, би трябваше да е готова през май 2019 година.

Забавянето най-вероятно е свързано със смяната на режисьора на филма. Рокадата се случи преди дни, когато стана ясно, че режисьорът и сценарист Колин Тревъроу, който трябваше да работи по лентата, се оттегля от проекта. На негово място застана Джей Джей Ейбрамс.

Ейбрамс вече има опит с екипа на Disney. Той режисира „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, който излезе през 2015-та година.

Disney купи правата на тази легендарна кино сага от Джордж Лукас през 2012-та година. Те направиха Седми епизод именно с Джей Джей Ейбрамс. Тази година ще излезе „Междузвездни войни: Епизод VIII - Последните джедаи“, а за 2019-та се очаква Епизод IХ“.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net