Направи диета според зодиакалния си знак (Част 1)

20-03-2019

Има толкова много хранителни режими, които обещават сваляне на килограми и се кълнат, че са подходящи за всеки и по-точни за вас. Обаче ако сте се чудили коя диета точно да подхванете и коя ще ви е най-лесно да спазвате, може би трябва да хвърлите око на списъка и да разберете коя отговаря на вашите зодиакални характеристики.

Зодиакът, в крайна сметка, е най-старата система за класификация в света. Вижте какво вещаят звездите за вашата фигура.

Овен

Ти си непримирим и властен и с лекота си способен да разкараш всеки хранителен режим, който ти се предлага. Не е толкова лесно обаче да спазиш диета.

Какво да направиш: Кратките и интензивни диети печелят вниманието ти, поне докато не ти писне от тях. Опитайте също да спазвате диета заедно с приятелка, едновременно се конкурирайте и подкрепяйте.

Телец

Няма зодиакален знак, който да води по-заседнал начин на животи и да трупа килограми по-бързо от Телеца.

Какво да направиш: Редовна физическа активност и постоянно внимание върху хранителния режим. Може да избереш физическа активност, която не е твърде тежка. Лекото и забавно спортуване ще ти донесе резултат, стига да не се превърне в рутина и да се отегчиш.

Близнаци

Благодарение на вродена си жизнена, почти истерична, натура, изгаряш доста калории без дори да го усетиш. Не те свърта на едно място и обичаш да правиш няколко неща едновременно. Седенето на маса е отегчително за теб и обикновено ядеш на крак.

Какво да направиш: Раздели препоръчителната дневна доза храна на малки порции, които да приемаш, докато се занимаваш с нещо друго.

Рак

Представителите на зодия Рак са най-емоционалните хранещи се. Вие сте чревоугодници, които обичат да започнат вечерята със салата и ракия, да преминат към предястие, след това основна, а накрая да завършат с вкусен десерт. Похапването за теб е удоволствие, от което не искаш да се лишиш.

Какво да направиш: Възползвай се от любовта си към домашния уют и се научи да си приготвяш здравословно меню, от което не се пълнее. Търпелива и работлива, ще се справиш с дълготраен хранителен и фитнес режим, стига да ти носят наслада.

Лъв

Гореща, царствена, обаятелна и неповторим ентусиаст, ти си способна да въвлечеш събеседника си в своя свят. Привлекателността и красотата за теб е важна, те са част от инструментариума ти, затова си способна на много неща, за ги опазиш.

Какво да направиш: Облегни се на суетата си и отиди направо във фитнес залата. Тренирай в група, за да имаш чувството, че изпълваш сред тях и се отдай да задоволството да имаш цяла свита, която се възхищава на твоята особа. Може да е въображаемо, но ще свалите няколко килограма и ще сияете от щастие.

Дева

На практика всичко на този свят или те отвращава или просто не е достатъчно добро за теб. Ти си от хората, които могат да ядат само ябълки, ако в даден момент решиш, че са добра храна за теб, а на следващата да се храниш единствено с просо. Ти си свръх чувствителна по темата диета.

Какво да направиш: Вегетарианството или който и да било краен хранителен режим, е подходящ за теб. Фитнес програмата ти също трябва да е рационална, детайлно разработена и стриктно организирана, за да те провокира да я спазваш.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net