Изберете си професия според зодията - I част

27-04-2020

Зодията до голяма степен предопределя характера и предпочитанията на един човек.
Ето защо не е случайно влечението ни към един или друг вид професия. Ако обаче все още не сте се ориентирали или искате да смените професионалното поприще, вижте в какво сте най-добри.

Овен
Представителите на тази зодия имат изявени лидерски черти. Те се отдават напълно на своята работа и винаги искат само най-доброто. Предпочитат да работят сами, но са перфектни като шефове, тъй като са интуитивни и енергични. Овните са идеални политици, спортисти, търговци, хирурзи, финансисти.

Телец
Телците са много практични в професията си. Те не обичат да вдигат много шум около себе си и се стараят дотолкова, че изпипват всеки детайл. Те са честни, спокойни и постоянни, което ги прави идеални шефове. Думата им тежи и обикновено всички се вслушват в тях. Подходящите професии за тях са инженер, адвокат, архитект, готвач, финансист.

Близнаци
Близнаците са изключително комуникативни. Те кипят от енергия, креативни са и непрекъснато им хрумват нови идеи. Те обаче не могат да стоят дълго на едно място. Ценят свободата. Ето защо предпочитат да работят на по-гъвкаво работно време и предпочитат по-свободните професии като екскурзоводи, издатели, писатели, учители, адвокати.

Рак
Раците притежават богато въображение и често драматизират. Те са изключително грижовни по природа. Затова и се ориентират към професии, чрез които могат да помагат на другите. Чувстват се добре, когато могат да предложат закрила и съвет на някого. Предпочитаните професии са социални работници, лекари, учители, детегледачи, психолози.

Лъв
Лъвовете по природа са индивидуалисти. Те са спонтанни, общителни и независими. Обичат да са в центъра на вниманието и не обичат да бъдат поставяни на второ място. Те са перфектните управници, защото обичат да командват. Лоялни са към подчинените си, но като цяло предпочитат независимите професии като мениджъри, треньори, модни дизайнери и режисьори.

Дева
Девата е работохоликът в зодиака. Тя държи на детайлите и планира всичко от начало до край. Прилежни и много способни са представителите на тази зодия. Умеят да поемат отговорност, последователни са и имат страхотни организаторски способности. Професионалната им реализация обикновено е в сферата на здравеопазването, образованието, журналистиката, критиката, бизнеса.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net