Датата на раждане определя характера (II част)

21-01-2020

Датата на раждане говори изключително много за всеки човек, независимо през кой месец и година е роден и какъв е полът му.

Според индийските вярвания именно тя предначертава житейския и любовния път и посочва силните и слабите страни на личността.

11
Вие сте мечтател и идеалист по душа. Умеете да работите с хора, тъй като владеете до съвършенство силата на убеждението и изкуството на диалога. Отличавате се с богата душевност и развита интуиция, които ви помагат в трудни моменти да се затворите в себе си за миг, да откриете вярната посока, а след това да излезете отново от черупката си и да продължите по пътя си с усмивка.

Подбирайте внимателно сферата си на работа, защото светът на бизнеса не е вашата сила. Креативността и артистичността ви предполагат по-скоро да се чувствате комфортно с творческа професия, без напрежение и крайни срокове.
Колкото до любовта, вие сте готови да жертвате всичко в името на човека до себе си, поднасяйки му безусловно всичките обич, грижи и вярност, на които сте способни.

12
Събирате толкова много енергии на едно място, че околните често ви определят като фурии. Свободолюбив дух, авантюристично мислене, чувство за хумор, артистични заложби и горещ темперамент са само част от качествата, които определят сложния ви, но в никакъв случай неприятен характер.

И въпреки бушуващите емоции, все пак често впрягате и разума си в действие, за да внесете баланс в огнената си натура.

Проблемни при вас могат да се окажат любовните връзки. Защото, въпреки че се отдавате напълно на човека, когото обичате, често се опитвате да се налагате, а това определено не е приятно за отсрещната страна. Освен това имате склонност да се впускате внезапно в нови авантюри.

13
Притежавате вродени лидерски качества, които ви превръщат в перфектния мениджър. Затова не се колебайте да се впуснете в собствен бизнес. Преди това обаче се научете да контролирате желанието си винаги да доминирате над останалите, защото така не само няма да съберете качествен екип, а и ще имате проблеми в личен план.

Освен това, в стремежа винаги да сте под контрол и на ниво, често потискате чувствата и емоциите си.

Надарени сте с природен чар, който ви помага, без дори да се стараете, винаги да блестите в очите на противоположния пол. Във връзките си сте нежни и отдадени.

14
Стихията ви е работата с хора, тъй като сте изключително комуникативни и притежавате 'дар слово” - качество, което ви помага винаги да представяте идеите си по най-добрия възможен начин, без да се притеснявате. Благодарение на богатото си въображение винаги сте иновативни и креативни, а поради неустоимия си чар блестите в очите на околните.

За съжаление обаче вродената артистичност и не малка доза разсеяност често ви водят до ситуации, в които не довършвате започнатото и бягате от отговорност, защото бързо се отегчавате.

В любовта сте отдадени, емоционални и страстни, но по тази причина и много ревниви. Опитайте се да контролирате силното чувство за собственост към партньора си, защото иначе рискувате да го отблъснете и в крайна сметка да останете сами.

15
Толкова сте привързани към дома, че във всеки един момент от живота си търсите уют, сигурност и спокойствие - независимо дали в професионален или в личен план. Освен това сте изключително отговорни към себе си и околните и по тази причина се отдавате напълно на всичко, с което се захващате.

Внимавайте обаче въпросната отдаденост да не прерасне в ненужно покровителстване, за да не си спечелите от околните прякор тип 'свекърва” или 'мамче”, далеч преди реално да достигнете това положение.

В любовно отношение сте много емоционални, чувствени и, както може би вече се досещате, грижовни към партньора си. В същото време обаче изисквате постоянно и по много, което често води до кратка продължителност на връзките.

16
Вие сте индивидуалисти до толкова краен предел, че често оставате неразбрани от околните и така си изграждате образ на единак и самотник. Самите вие обаче се чувствате напълно уютно в собствения си свят, тъй като по природа сте силно интровертни и меланхолични личности.

По тази причина обаче ви е трудно да сте част от връзка, в която да споделяте емоциите и да изразявате чувствата си. Влюбването от пръв поглед не е в стила ви. Вместо това предпочитате първо да опознаете човека до себе си и да се сприятелите, а чак след това да направите следващата крачка.

17
Родени сте на дата, която ви предвещава високи бизнес и финансови постижения. Притежавате отлични организационни качества, които ви превръщат в чудесен мениджър. Умеете да работите с пари и да ги разпределяте правилно както в професионалния, така и в личния си живот.

Понякога обаче амбициозността ви взема връх и идва в повече на околните. Проблем може да се окаже и това, че смятате, че всичко трябва да се върши по вашия начин, без да зачитате чуждите методи и похвати.

Определено не може да се оплачете от липса на внимание от страна на противоположния пол. Често дори сте объркани, поради факта, че в живота ви има няколко човека, между които да избирате.

18
Ако съществува златна среда, то вие сте именно нейното олицетворение. Работите еднакво добре и в екип, и като ръководител, и сами за себе си. Притежавате афинитет както към бизнес, така и към изкуства. Вдъхновявате околните с иновативното си мислене, а толерантността и свободомислието ви превръщат в желана от всички компания.

Именно поради факта, че постоянно сте в търсене на баланса обаче, понякога имате склонност да потискате емоциите си да се отдавате на меланхолични състояния, скрити дори и от най-близките ви.

В любовен план ви е трудно да се разкривате пред човека до себе си, а в допълнение подбирате партньорите си по свой собствен образ и подобие, което още повече забавя развитието на връзките ви и често в крайна сметка води до неразбирателства.

19
Индивидуалисти до мозъка на костите си, вие сте оригинални във всяко свое начинание, което не остава незабелязано от околните, но и често пробужда у тях завист или неразбиране, особено като се има предвид факта, че обичате да се налагате и да доминирате, без да приемате чужди съвети и мнения.

Изключително чувствителни сте, но именно от страх, че може да останете неразбрани, потискате емоциите си и по тази причина сте склонни към депресивни състояния.
Както може би се досещате от написаното по-горе, в сферата на любовта вие също желаете всичко да се случва по вашите собствени правила. А ако не ви се получава, сте склонни да избухвате и да наранявате партньора си.

20
Чувствителни и емоционални. Това са двете думи, които ви описват най-точно и ясно. Комуникативни сте и лесно и без притеснение създавате нови приятелства, тъй като в очите на околните почти винаги сте положителен герой. Притежавате безпогрешна интуиция, но нерядко забравяте да я следвате.

Гореспоменатите емоции обаче често ви превръщат в уязвими личности, склонни към депресивни състояния и изолация. Освен това имате 'качеството” за секунди да сменяте настроенията си и ако в един момент разговаряте спокойно и с усмивка, то в следващия изведнъж започвате да крещите разгневено.

Почитатели сте на сериозните и дълги връзки и дълбоко преживявате всяко сътресение, нарушило спокойствието и хармонията между вас и партньора ви. Търпеливи сте, но когато се 'задръстите” с отрицателни емоции, избухвате като вулкан. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net