Датата на раждане определя характера (III част)

24-01-2020

 

Датата на раждане говори изключително много за всеки човек, независимо през кой месец и година е роден и какъв е полът му.

Според индийските вярвания именно тя предначертава житейския и любовния път и посочва силните и слабите страни на личността.

21
Вие сте енергични, спонтанни, но и често нетърпеливи и прибързани в действията си. Усмивката не слиза от лицето ви, а благодарение на вродения чар и комуникативността си лесно създавате приятелства. Околните ви обожават.

Притежавате богато въображение, както и таланти в различни области на изкуството - рисуване, писане, актьорска игра - които успешно може да развиете и на професионално ниво.
За съжаление нерядко не ви върви в любовта. Със сигурност поне веднъж в досегашния си живот сте изпадали в ситуация, в която обичате някого, който не таи същите чувства към вас, за сметка на някой друг, който иска да бъде с вас, но вие не желаете.

22
Вие сте отговорни, изпълнителни и често - работохолици. Носите в себе си спортен дух и обичате да се състезавате и печелите във всяка една сфера на живота. Винаги имате цел и се стремите към нея с изключително постоянство.

Имате лошия навик да потискате емоциите си - ситуация, която в един момент може да доведе до нервен срив и депресия.
Вие сте на двете крайности - или обичате, или мразите. Наричате приятели само малцина 'избрани”, които са издържали вашия тест за вярност във времето. Злопаметни сте и никога не прощавате предателствата.

23
Независими индивидуалисти - така най-точно могат да бъдат описани тези от вас, родени на 23-о число. Никога няма да позволите някой друг, освен вие самите, да контролира живота ви, независимо дали става въпрос за професионалната или личната му сфера.

В очите на всеки от близките си вие сте 'онези, на които винаги мога да разчитам”. Безкомпромисни и директни сте в мнението си и може би на моменти звучите малко по-остро от нужното, но никога не прикривате дори и капчица от истината.

По отношение на връзките, имате склонност към авантюри и изневери, затова понякога е трудно да задържите партньора си задълго.

24
Вие сте спокойни, умеете да общувате с всички и имате висок праг на толерантност. По тази причина често влизате в ролята на посредници и внасяте мир и разбирателство в конфликтните ситуации.

Изцяло отдадени сте на семейството и приятелите си и сте готови на всчко, за да ги защитите, когато това се налага. А те ви обожават, не само защото знаят, че винаги могат да разчитат на вас, а и заради невероятното ви чувство за хумор и безкраен оптимизъм.

Чаровни и романтични, вие никога не страдате от липса на внимание от страна на противоположния пол. Понякога обаче имате склонност да се влюбвате само заради самото чувство, а не защото реално изпитвате силни симпатии към човека отсреща. Често живеете в миналото, смятайки, че там е останала голямата ви любов.

25
Надарени сте с логическо и рационално мислене, което ви помага добре да се ориентирате на житейския терен и да планирате добре бъдещите си ходове, елиминирайки всички рискове и изпипвайки всички детайли.

Често хората, които не ви познават добре, свързват образа ви с този на зубъра от училище, който вечно спазва дистанция от останалите и живее в свой собствен свят.
Колкото до любовната сфера, веднъж намерите ли своята половинка, сте склонни цял живот да я носите на ръце и да я обичате и уважавате много повече, отколкото сами себе си.

26
Имате способност не само да работите и общувате добре с екип от хора, но и да се превърнете в негов лидер, благодарение на факта, че притежавате много добри организационни умения, комбинирани с отличен стил на изразяване и убеждаване.

Амбициозни сте, понякога малко в повече, което може да подразни околните. В същото време сте стъпили здраво на земята и винаги си поставяте ясни и изпълними цели.
Колкото обаче постоянни сте в професионален план, толкова непоследователени сте в сферата на любовта. При вас чувствата идват и си отиват бързо и лесно, без да изпитвате вина или тъга.

27
Умеете да общувате и работите добре с хора, но в същото време имате нужда от време, което да отделяте за самите себе си, за да си починете и да се заредите. Вие сте толерантни, щедри и свободомислещи и това много се харесва на околните, които ви смятат за чудесен приятел и и добър събеседник и знаят, че сте много чувствителни към проблемите и нуждите на другите.

Владеете до съвършенство изкуството на спора и винаги използвате силата на убеждението, за да постигате целите си.

В любовта давате повече, отколкото получавате, защото за вас много по-важно е да обичате, отколкото вие самите да бъдете обичани.
 

28
Вие сте уверени в себе си и във възможностите си и носите неизчерпаема енергия, която ви помага винаги да преследвате и изпълнявате целите си до край. Притежавате добри лидерски качества, които ви превръщат в отличен мениджър.

Често обаче потискате натрупаните чувства и емоции, докато в един момент те не вземат връх и не избухнат, оставяйки ви депресирани и нещастни.

В любовно отношение вие сте изключително отдадени на партньора си, но и очаквате абсолютно същото от него/нея. За съжаление обаче доминиращият ви характер, комбиниран с ненужна ревност, често 'помага” на връзките ви да се разпадат.

29
Идеалист до мозъка на костите си, вие се отличавате с дълбока душевност и остра интуиция, която ви помага винаги да откривате най-правилното решение в трудни и напрегнати ситуации.
Притежавате артистична натура и безкрайно въображение, благодарение на които вашата сила е именно в творческите изяви. Бизнес сферата, обратно, не е място, на което бихте се чувствали комфортно и в 'свои води”.
Може би поради гореспоменатата силно развита интуиция, вие винаги предусещате нуждите на партньора си и във вашата компания никога не е скучно. Често обаче имате изблици на ревност, които застрашават връзките ви.

30
Рожденият ви ден подсказва, че изпитвате постоянна нужда от себеизява. Може би по тази причина винаги се стараете да бъдете обградени от семейството и приятелите си, които да бъдат вашата публика, независимо дали 'изпълнявате” драматична или комична роля.

Притежавате много богато въображение, което подсказва, че бихте имали успех именно в сферата на театъра или литературата.

Проблемът е, че винаги смятате, че сте прави и обичате да налагате мнението си на околните, което често води до конфликтни ситуации. По тази причина във връзките си винаги желаете да държите всичко под контрол до най-малкия детайл - факт, който със сигурност не се нрави на партньора ви.

31
Тъй като притежавате отлични ръководни качества, вие сте перфектен мениджър и умеете да разпределяте оптимално добре финансите си както в личен, така и в професионален план. По тези причини датата ви на раждане подсказва, че бихте пожънали успехи ако стартирате собствен бизнес.

Винаги държите на точността - и своята, и тази на околните. Понякога вземате нещата прекалено на сериозно. Обожавате да пътувате, а най-големият ви страх е да не останете сами.

Определено не сте от хората, които се влюбват от пръв поглед. Предпочитате преди това внимателно да изследвате обекта на своето желание, да се уверите, че той/тя е Човекът и чак тогава предприемате следващата крачка.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net