Датата на раждане определя характера (I част)

20-01-2020

Датата на раждане говори изключително много за всеки човек, независимо през кой месец и година е роден и какъв е полът му.

Според индийските вярвания именно тя предначертава житейския и любовния път и посочва силните и слабите страни на личността.

1
Вие сте изключително отдадени. Когато се захванете с нещо интересно за вас, всичко друго остава на заден план. Притежавате креативност и подхождате оригинално и различно към нещата. Обичате да изпипвате детайлите.

Много сте емоционални, но също така и склонни да потискате чувствата си и да ги задържате дълбоко в себе си. Също така ви липсва търпение да довършвате започнатото и често в очите на околните изглеждате непостоянни.

По отношение на любовта, вие определено вярвате в тази от пръв поглед, която ви грабва, стиска ви за гърлото и затваря очите ви за всичко останало.

2
Водещи при вас са чувствата и емоциите. Притежавате умението лесно да създавате приятелства, тъй като сте приятно комуникативни и в очите на околните почти винаги сте положителен образ, който буди усмивка.

Тъкмо поради гореспоменатите емоции обаче често сте склонни към депресивни състояния и изолация. Освен това, въпреки че притежавате безпогрешна интуиция, рядко в крайна сметка следвате шестото си чувство.

Трите зодии, които не признават трудности

В любовта действате бавно, но залагате на сигурността. А когато я откриете у човека до себе си, сте склонни да му се отдадете напълно и да разкриете романтичната си страна. Важно ваше качество е, че сте изключително верни, но изисквате същото и от партньора си.

3
Вие сте много жизнени и носите в себе си авантюристичен и свободолюбив дух, очакващ с нетърпение поредното предизвикателство. Притежавате уникалната способност бързо да се възстановявате от всякакви физически и психически сътресения и да преодолявате всички пречки по пътя си. Умеете да бъдете в центъра на вниманието и околните ви обожават.

Често обаче емоциите побеждават разума ви и сте склонни да се гмуркате прекалено надълбоко в непознати води, без да си задавате въпроса дали това е най-доброто решение. По тази причина на любовния фронт сте претърпявали не едно разочарование.

4
Вие сте родени ръководители, тъй като притежавате силно развити организационни умения, които ви помагат да имате готов план за всяка ситуация, независимо колко напрегната е тя.

Искреността и индивидуалността ви превръщат в предпочитана компания от околните, а отдадеността ви прави желани както в професионалната, така и в личната и най-вече любовната сфера.

Какво разкрива келтски дървесен хороскоп (II част)

Проблемът е, че често потискате чувствата и емоциите си в стремежа винаги да сте под контрол и на ниво. Затова съществува риск от изблици на пасивна агресия, който трябва да се стремите да не допускате.

5
Вие сте създадени, за да работите с хора. Умеете да представяте идеите си по най-добрия начин, без притеснение и излишни приказки. Притежавате богато въображение, което ви помага да сте винаги иновативни и креативни в професионален план.

Често обаче не довършвате започнатото, защото бързо се отегчавате и изведнъж осъзнавате, че не ви 'свърта”. По тази причина имате склонност понякога да бягате от отговорност.

В любовта сте отдадени, но и много ревниви. Случва се да развиете толкова силно чувство за собственост към партньора си, че в крайна сметка да го отблъснете и да останете сами.

6
Ако трябваше характерът ви да бъде описан с една единствена дума, то това е 'отговорност”. Защото вие сте изключително отговорни към всичко в живота си - работа, колеги, семейство, съседи и дори непознати.

Именно тази безусловна отговорност ви прави много отдадени, честни и щедри, но и често е причина да бъдете употребени и смачкани от околните.

На любовната сцена сте бавни и предпазливи, не обичате да се впускате в новото 'с главата напред”. Именно затова с партньорите си сте на първо място приятели, а чак след това - любовници.

7
Вие сте абсолютен перфекционист във всяко едно отношение и по тази причина често оставате неразбрани от околните. Това обаче не ви притеснява, защото, въоръжени с много индивидуализъм, вие сте концентрирани единствено върху собствените си цели, без да гледате в 'чуждата паничка”.

Трите зодии, които остават верни партньори за цял живот

И, споменавайки индивидуализъм, вие трудно приемате чужди нареждания и затова най-подходяща за вас е самостоятелната работа или пък такава в собствен екип.

Обратно на професионалната, в личната сфера сте способни на всичко, за да задоволите и умилостивите партньора си.

8
Вие определено притежавате в големи количества качеството, наречено бизнес нюх. Винаги мислите в перспектива и имате предварително изготвени планове за абсолютно всяка ситуация. Контролирате отлично финансите си и умеете да разпределяте времето си, за да успявате да отделите внимание на всичко и всички, без да пренебрегвате и самите себе си.

За сметка на това в любовния ви живот композицията е напълно различна. Влюбвате се спонтанно, бурно и страстно, връзките ви лесно се задълбочават, но за съжаление често приключват точно толкова рязко, колкото и са започнали.

9
Вие сте идеалисти с кауза, която се стараете винаги да отстоявате, дори и да сте сами на 'фронта”. Изключително толерантни, усмихнати и разбиращи другите хора сте, затова с вас се общува лесно и приятно както в професионален, така и в личен план.

Колкото до любовта, на тази сцена сте изключително потайни и притеснителни. Трудно ви е да разкривате чувствата си, най-често защото се страхувате от отхвърляне. Имате склонност да живеете със спомените за отдавна отминала любов и ви е трудно да започвате отначало.

10
Независими, енергични, уверени в себе си и родени лидери. Така накратко могат да бъдат описани хората, родени на 10-о число. Ако и вие сте сред тях, то със сигурност сте наясно с тези си качества и постоянно се стремите към себеусъвършенстване.

Кое е вашето вино, според зодиака

За съжаление от това често страдат чувствата и емоциите ви, които биват потискани и пресирани в името на поставената от вас самите цел. Освен това доминиращият ви характер понякога ви създава трудности при общуването с околните.

По отношение на любовта, често оставате сами, поради силно развитите си собственически чувства, комбинирани с болезнена ревност - 'качества”, които не привличат, а отблъскват партньора.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net