Най-трудните за обичане зодии

23-08-2022

“Мъжете са от Марс, жените – от Венера”, категоричен е писателят Джон Грей, а ние все повече се убеждаваме в тази максима в неуспешните си опити да разберем противоположния пол.

Истина е, че любовта сама по себе си е доста сложна и понякога има нужда от повече време и усилия, за да разцъфне. Но друг път пък е най-лесното нещо. Защо се получава така?

Оказва се, че и тук имат пръст зодиите! Астролозите споделят, че определени представители на Зодиака се обикват от първата секунда, докато други са изключително трудни за обичане. Ето кои са те:

Телец
Представителите на тази зодия са много неуверени в себе си. Ето защо те непрекъснато се съмняват в своите способности и в това до колко заслужават да бъдат обичани. Често тези зодии са страдали много заради любовта и затова им е трудно да повярват, когато един прекрасен ден дойде перфектната за тях половинка. Те са и доста ревниви, което допълнително утежнява тяхното обикване.

Скорпион
Скорпионите са изключително емоционални, но рядко показват чувствата си. Често менят отношението си, защото не са сигурни какво точно искат и веднъж са много любвеобилни, друг път – студени. Това обаче трудно се приема от човека срещу тях. Едва когато узреят емоционално, могат да имат пълноценна връзка. Те се отпускат, само ако бъдат убедени, че не биха били наранени.

Дева
Девите подхождат разумно към една връзка и анализират всичко, вместо да се оставят на емоциите си. По този начин те държат хората на една ръка разстояние, докато не се убедят, че могат да им имат доверие. Това обаче не е никак лесно за разбиране. Трябва им време да се отпуснат в една връзка и го правят, едва когато започнат да имат доверие на партньора си. Но това изисква доста време.

Стрелец
Импулсивни и непостоянни, Стрелците са доста трудни за обичане. Едновременно с това са много интересни и партньорите им никога няма да скучаят. Това обаче ги кара постоянно да търсят следващото приключение и се впускат в нови, и нови предизвикателства, което действа изтощаващо на партньорите им. Ако издържат обаче, те ще бъдат много щастливи с тях.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net