Какво разкрива за вас келтският дървесеня хороскоп (I част)

19-02-2019

Древният келтски дървесен хороскоп е свързан с циклите на Луната, според него годината се разделя на 13 лунни месеца, всеки от който има по 28 дни.

Хороскопът е създаден от друидите, секта от келтски свещеници, които обитавали земите на Британия през около 1000 пр. Хр. 

Те вярват, че хората произхождат от дърветата, които разглеждат като живи същества, притежаващи безкрайни знания и мъдрост.

 

24 декември – 20 януари
Бреза
Способни сте лесно да повлияете на хората около вас, да ги мотивирате и да ги заредите с вашия стремеж към целта. Винаги се опитвате да стигнете до  нови и нови  хоризонти. Друидите приписват това на факта, че родените в такъв тъмен сезон винаги се стремят към светлината. Хората, родени под този знак са много толерантни, но твърди. Родени мениджъри със с ясна и трезва преценка.

Съвместими знаци:  Лоза , Върба

21 януари – 17 февруари
Офика(Самодивско дърво)

Имате остър ум и обичате да мечтаете, идеалисти сте, склонни към философски разсъждения. Оригинални, творчески мислещи, така че другите не винаги ви разбират. Поради тази причина може да ви смятат да бъдат студени и откъснати, но истината е , че вътре във вас гори пламък. Този огън подхранва вътрешната мотивация, която ви проправя пътя  през целия живот.

Съвместим знак: Върба

18 февруари – 17 март
Ясен

Вие сте родени мислители, надарени с богато въображение и добра интуиция. Имате богат вътрешен свят и склонността да се затваряте в него, както и рязко да променяте настроението си. Природата ви вдъхновява, а вие вдъхновявате всички около вас. Силно се интересувате от всякакъв вид изкуства и теология.

Съвместим знак: Върба

18 март – 14 април
Елша

Страстна натура сте, която с целеустремено достига целите си, като по пътя увлича много последователи. Очарователни и общителни имате усет как да намерите общ език с всеки, което ви прави предпочитана компания. По натура сте уверени в себе си, единственото което може да ви срине е да спрете да си вярвате.

Съвместими знаци: Глог, Дъб и Бреза

15 април – 12 май
Върба

Върбите са под влиянието на Луната. Надарените сте с творчески способности и силна интуиция. Имате ясно разбиране за жизнения цикъл и възприемането на „сезонността“ на ситуацията. С това отношение към живота е по-лесно да виждате реалната перспектива на нещата и това ви прави по-толерантни. Склонни сте да подтиснете стремежите си за определен период и да изчакате най-подходящия момент за реализирането им, но това в крайна сметка винаги ви води до успех.

Съвместим знак: Бреза

13 май – 9 юни
Глог

Изглеждате спокойни и много уверени, но това е само привидно, всъщност във вас бушува вулкан от емоции. Имате огромен творчески потенциал, който, въпреки че несъзнателно подтискате, постоянно се опитва да излезе наяве.
Лесно се адаптирате към различни ситуации, притежавате чувство за хумор и за самоирония.

Съвместим знак: Ясен

Какво разкрива келтски дървесен хороскоп (II част)

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net