Меркурий във Водолей, хороскоп за периода 24.01 - 10.02.2019 г.

24-01-2019

От днес 24.01 до 10.02 Меркурий ще преминава през Водолей. През този период ще сме жадни за знания и отворени към нови идеи. Ще мислим прогресивно, като в същото време обективно оценяваме обстоятелствата.

Вижте какво очаква всяка зодия, когато планетата на комуникациите Меркурий премине през свободолюбивия Водолей, символ на новото начало.

Овен
Това е добър период за създаване на нови връзки, общуването на всички нива ви се отдава с лекота. Ще подходите с ентусиазъм към сбъдване на мечтите и реализиране на нови проекти. Мислите нестандартно и изобретателно.

Телец
Меркурий навлиза във вашия кариерен център. Репутацията ви е на ниво, мнението ви е ценено и ще се вслушват в него. Мислите глобално и в дългосрочен план, което ще доведе до реализиране на целите ви.

Близнаци
Ще сте по - спокойни от обикновено. Мислите ви ще ясни и с лекота изглаждате идеите си. Ще се отърсите от рутината и предразсъдъците. Това ви помага да погледнете на света от позитивен ъгъл. Възможно е да откриете нов интерес и да поставите началото на нещо вълнуващо.

Рак
Мислите в дълбочина, иска ви се разгадаете загадките на вселената и смисъла на живота. Това е добър период за разработване на нови планове и стратегии. Комуникирате с лекота. По-отворени сте от обикновено да общувате и обсъждате интимни за вас теми.

Лъв
През този период търсите, но и привличате хора, които ви стимулират да мислите градивно. Разговорите са приятни и вълнуващи. Възможно е мнението и комуникацията с приятел или бизнес партньор да ви помогне да измислите нещо наистина необикновено.

Дева
Това е времето да се съсредоточите върху живота си и да изчистите дребните проблеми. Мислите и разговорите ви са насочени към здравето, работата и всекидневните задачи. Периодът е благоприятен за придобиване на нови знания и умения.

Везни
С лекота изразявате мислите и идеите си. Комуникативни и приятелски настроени сте към всички. Търсите интелектуални занимания. В романтичен план се нуждаете от по - интензивно общуване и преминаване на ново ниво във връзката.

Скорпион
Отворени сте към комуникация не толкова към външния свят, колкото към най -близките. Интуицията тегли мислите и сърцето ви към дома и семейството и не ви лъже, защото точно чрез скъпите за вас хора можете да си обясните и проумеете много истини и да решите стари проблеми.

Стрелец
Ще сте изключително комуникативни, чудесен период за създаване на нови връзки или подновяване на стари. Мисълта ви ще е трезва и ясна. Твърде възможно е да бъдете заинтригувани от съвсем нови за вас занимания. Благоприятно време за придобиване на нови знания.

Козирог
Периодът е благоприятен да обърнете повече внимание на финансите и въпросите свързани със собствеността. Имате свободата сами да решите, дали да се фокусирате и придобиете повече знания в тази област, или и да потърсите професионален съвет.

Водолей
Меркурий навлиза във вашия знак. Харизматични сте и имате особен прилив на енергия. За всякакъв вид интелектуални задачи ще имате водеща роля, без да търсите сътрудничество. Внимавайте да не се преуморите. В личен план, ако не сте намерили своята половинка, е твърде възможно да я откриете сега, а ако сте обвързани да задълбочите връзката си.

Риби
В този период ще имате изключително силна интуиция. Периодът е добър за осмисляне на скорошни преживявания и справяне с проблеми, които до момента сте неглежирали. Възможно е да приключите важен проект и да проумеете глобални житейски истини.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net