Сладките изкушения на зодия Везни

08-10-2017


Везните определено са любители на храната. Особено на вкусните десерти, поднесени по красив и изискан начин и придружени с чаша вино.

Хората, родени под този знак, често развиват слаба зависимост към шоколад и сладки. Те биха се отказали от основни свои занимания, ако им дадете един шоколад, който определено ще си хапнат с удоволствие.

Везните се нуждаят от атмосфера докато ядат, така че да се насладят на вкуса. Обичат декорациите и добрата аранжировка на храната си. foodpanda, подбра топ пет на любимите десерти на представителите на зодия Везни.

1. Нутела - представителите на зодия Везни си представят пълното щастие с бурканче Нутела и лъжица в ръка. Яденето на шоколад е издигнато в култ.

2. Палачинки с шоколад. Или палачинки намазани обилно с шоколад.

3. Брауни - съчетание от масло, шоколад, ядки, хрупкава коричка, всичко това изкушава зодия Везни. Те са на кантар, дали да хапват вкусния десерт, поднесен със сладолед или с цедено кисело мляко.

4. Крем карамел - Този десерт не съдържа шоколад, но определено е сред фаворитите в кухнята на везните.

5. Мъфин - току-що изпечен, топъл мъфин е в състояние да замести на масата дори и най-вкусния специалитет, приготвен от добър шеф готвач.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net