Любимите десерти на Близнаците

09-06-2017

Ако има истински фенове на сладките изкушения, то това несъмнено са представителите на зодия Близнаци.

Тяхната “двойнствена” личност ги кара да минават в крайности, дори и при избора им на храни. Два месеца могат да проявят силна воля и да не опитат и грам сладко, но хване ли ги период на прием на шоколад, те стават неконтролируеми.

Foodpanda подбра любимите десерти на зодия Близнаци.

Марципан - Това определено е фаворитът сред десертите на зодия Близнаци. Те обожават марципан, но в чистия му, класически вид, който се получава от марципанова паста(бланширани бадеми и захар).

Сладолед - Те могат да похапват сладолед дори и при минусови температури, особено ако е шоколадов, гарниран с шоколадов топинг и парченца шоколад.

Макарони на фурна - Това е най-любимият домашен десерт, особено на силния пол, представители на зодия Близнаци. Макароните на фурна ги връщат към детските им спомени.

Торта с маскарпоне - Италиянският крем е един от най-любимите на зодия Близнаци. Шоколадова торта с маскарпоне би била чудесен завършек на деня им.

Домашен кекс - Мирис на какао и пухкава консистенция е сред любимата комбинация на зодия Близнаци. Това е и причината те да обичат толкова много кекс.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net