Как зодиакалният ни знак определя начина на хранене (Втора част)

05-12-2015


Според много астролози, всяка зодия има определени хранителни навици, свой специфичен начин за приготвяне на храна и различни предпочитания към нея.

Много хора предпочитат традиционни ястия, други обичат да експериментират с нови и екзотични ястия, а трети ще изядат почти всичко, тъй като не са придирчиви. Прочетете, за да разберете повече за отношението на всеки от дванадесет зодиакални знаци към храната!

Скорпион

Скорпионите обичат високо калорични храни и много често ще ги чуете да казват, че са гладни – дори и през нощта.

Нещо, което истински ги вбесява е празен хладилник. Скорпионите обичат пикантна храна и са отлични готвачи. Изненадващото е, че обикновено представителите на тази зодия имат стройна фигура. Те са способни на драстични ограничения, когато почувстват, че килограмите им тръгват нагоре.

Съвет: Заменете алкохола с големи количества вода и чайове.

Стрелец

Те обичат екзотични, нестандартни и пикантни храни, бисквити, торти ... Стрелците са любопитни, експериментират редовно, и искат да опитат от всичко.

Хранителните им навици са странни. Стрелците стигат до крайности – могат да изядат лакомо огромни количества храна, а в следващия момент да гладуват с дни.

Заради склонността към прекомерно ядене и пиене, хората, родени под този знак често страдат от проблеми с храносмилането.

Съвет: Независимо от това, което ядете, не прекалявайте с количеството.

Козирог

Козирозите са неуморни в работата си, но те винаги намират време за добра храна. За тях качеството винаги е по-важно от количеството.

Атмосферата по време на хранене е особено важно за козирозите - тя трябва да бъде спокойна и тиха. Те обичат да семейните вечери, и мразят някой да им казва какво да правят.

Козирозите са традиционалисти така че обичат домашно приготвена храна. Ето защо, когато търсят спътница в живота, в критериите им влиза и умението й да готви.

Съвет: Бъдете внимателни, когато добавят сол към храната. Солта е най-лошия ви враг.

Водолей

Водолеите обичат да споделят храната и често предпочитат нискокалорични ястия. Те се наслаждават на всичко, което е ново, странно и необичайно.

Хората, родени под този знак често са вегетарианци по хуманни причини. Допълнителна причина за тяхната привързаност към вегетарианството е, че те обичам зеленчуци и плодове, и с удоволствие ще заместят месото с порция салата.

Когато готвят, колкото и рядко да се случва това, те мразят да следват рецепти. Въображението им позволява да правят промени по свой вкус. Недостатъкът на водолеите е, че прекаляват с кафето и имат навика да се хранят късно през нощта.

Съвет: Спрете да се храните по нощите, вместо това хапнете здравословна закуска сутрин.

Риби

Родените под този зодиакален знак са любители на традиционната храна и не искат да експериментират.

Рибите обръщат повече внимание на външния вид, отколкото вкуса на храната. Те ще оценят по-високо добрата компания на масата, отколкото яденето в чинията си.

Храни за тях е просто необходимост, а не удоволствие. Техният недостатък е, че често прекаляват с алкохола, който има отрицателно въздействие върху здравето им.

Съвет: Пийте много вода и да се научете да се храните бавно, наслаждавайки се на храната.

Източник: www.astrology-zodiac-signs.com

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net