Талисмани за всяка зодия

27-10-2023

Искате ли да привлечете повече късмет в живота си? За всеки зодиакален знак има подходящ амулет, който предпазва от лош късмет и привлича положителна енергия.

ОВЕН

Овенът е огнен знак, което означава, че всеки предмет, символизиращ слънцето и звездите, би носил късмет на представителите на този зодиакален знак.

Заешка опашка, или опашка от друго животно, също е амулет, подходящ за овните. Дяволските рога развиват сексуалния потенциал, а жените, които носят рубин, привличат богати мъже за партньори.

ТЕЛЕЦ

Представителите на земната зодия могат да носят метални медальони с камък. Медните бижута ви носят щастие в любовта.

Метална подкова зад вратата предпазва телците от лош късмет.

БЛИЗНАЦИ

Пеперуди, насекоми и колибри носят много щастие тази вятърничава въздушен знак.

Тези крилати същества символизират креативност, въображение и свобода на духа. A перо поставено на бюрото носи късмет при комуникация и в творческите дейности.

Огледалата също носят щастие на Близнаците. Компактно огледалце в чантата отблъсква злите духове.

РАК

Амулетите, подходящи за представителите на зодия Рак са рибки, делфини и морски звезди. Белязани от стихията на водата, всичко което свързваме с морето, ви носи щастие.

Раците биха могли да носят в себе си раковини, фигурки на пингвини и видри. Перлите им би карат да се чувствате уверени и носят късмет в любовта.

ЛЪВ

Лъвовете са пазени от огнените елементи, затова статуи и картини на слънце и звезди са ваши защитници.

Златни амулети във формата на пламтящи слънца, звезди и слънчогледи са добър избор.

ДЕВА

Този практичен знак се управлява от елемента Земя, което означава, че камъни, особено камъни с кръгли дупки в тях, носят много щастие на Девите.

Символът на планетата Земя също ви носи щастие. Плодове като ябълки, праскови и сливи, ви гарантира здраве, богатство и просперитет.

ВЕЗНИ

Везните са въздушни знаци, което означава, че амулети с птици или такива символно свързани с тях, са подходящия талисман за везните.

Гарванът представлява окултна мъдрост, а соколът символизира триумф в бизнеса. Колибрито се свързва с популярността, а пойните птици с щастие или любов.

Други летящи същества, като пчели, оси и водни кончета, също носят късмет на представителите на този зодиакален знак.

СКОРПИОН

Скорпионите са мистериозни личности, които се управляват от елемента вода. Поради тази причина, те имат голям афинитет към Луната, която, подобно на водата, е управител на подсъзнанието.

Сребърни бижута във формата на звезди или полумесеци защитават представителите на този суеверен зодиакален знак. Техни амулети могат да бъдат и окултни символи като пентаграма или седем-лъчева звезда.

Символи на змии, ябълки, и мъжки рога повишават привлекателността ви.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците се управляват от елемента на огъня, което означава, че символи или изображения на слънцето и звездите са много щастливи за тях като цяло. Луната също е щастлив символ за вас.

Смята се, че амулети със седеф ви носят любов и привързаност.

КОЗИРОГ

Амбициозните Козирози са управлявани от елемента Земя, което означава, че камък или бижу с камък амулета ви за добър късмет.

Кварцовият кристал ви помага да останете фокусирани и работоспособни. Парче слюда или злато носят пари.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са въздушен елемент, което означава, че тези свободни по дух хора имат афинитет към символите на вятъра. Талисман във форма на калинка защитава Водолея от проблеми у дома.

Водните кончета повишават креативността на този знак, а пчелите им носят изобилие. Щастлив символ за вас е и знакът на световния мир и усмихнато лице, на значка например.

РИБИ

Рибите са подвластни на елемента вода, което означава, че амулети с образи на океани, морета, реки, водопади, вълни и морски същества.

Луната също е важен символ за рибите, както е среброто и зелени камъни като изумруда. Тризъбеца на Нептун също се смята за късметлийски за този знак.

Делфините символизират игривата страна на любовта и стимулират комуникацията.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net