Дом и Градина  /  Дом

Да си направим: Винтидж декорация за Коледа
24-12-2018
Статия

Елегантни украшения за елхата


 Дом

Този вид висящи украшения за празничната елха ще променят представата ви за Коледна декорация. Те различни от всичко, което сте виждали и все пак носят много уют и топлина в дома ви.

Ако ви е омръзнало от еленчета, снежинки и звездички, елегантните и нежни украшения с винтидж привкус са това, което търсите.

Празничното ви дърво, украсено в този стил, ще донесе две неочаквани придобивки – адмирациите на гостите ви за гледната точка, която имате към Коледа и усещането за един наистина различен празник.

За да си направите украсата по идея на kiflieslevendula.blogspot.com, не ви трябват много неща, само стари партитури (ако нямате принтирайте от интернет), дантелени панделки (дантелен ластик), прозрачно лепило (прозрачно Ц-200), сатенени панделки, мъниста, копчета и ножици.

Лист от партитурата се завива под формата на фуния и се залепя с лепилото. Когато поизсъхне се отрязва стърчащия край (както е на снимката). По дължината на ръба се поставя дантелена лента и се фиксира с лепило. Декорацията се завършва с манистата и сатенената панделка, като се слага и шнурче за закачане.