Има ли война за парцала вкъщи?

13-11-2014

Чистотата у дома се отразява сериозно на взаимоотношенията на влюбената двойка. Оказва се, че спорът за парцала, пералнята и чиниите, заема съществено значение в ежедневието на.

Ново проучване показва, че много жени предпочитат да чистят сами, отколкото мъжът им да се включи, но да не покрие изискванията им.

Повечето господа признават, че не се стараят, когато става дума за чистене.

„Мъжете трудно се наслаждават на чистенето и най-много мразят да почистват банята. Те дори често не се справят добре с чистенето, за да не ги карат повече да извършват подобни домакински дейности”, казва говорител на водеща британска верига магазини за обзавеждане за баня.

Една четвърт от анкетираните признават, че се включват в чистенето, за да е доволна половинката им. Липсата на подход към поставената им задача ядосва партньорките им. Много от мъжете не влагат старание в чистенето, за да не ги карат отново да чистят. Оказва се, че тази тактика действа при 60% от случаите.

Според жените мъжете са пълен провал, когато трябва да се чисти банята, тоалетната, душ-кабината, да се измият чиниите, зареждането на миялната машина, прането, простирането и гладенето на дрехи, оправянето на леглото и пускането на прахосмукачка.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net