Как отслабват звездите?

02-01-2014

Колко от вас си обещаха да започнат новата година с тренировки и диета за сваляне на килограми? А колко започнаха?

Е, крайно време е да го направите. Вие сигурно имате идеи да отидете на фитнес или да бягате в парка, а ние решихме да ви предложим още няколко алтернативи.

Вижте как звездите свалят килограми.

Аеро фитнес

Всички упражнения, който изпълнявате са във въздуха. Този спорт ефикасно извайва форми и всичките му разновидности се приемат добре. Модерните спортове и през 2014-та година ще са аеро йога и антигравитационен фитнес. Сред известните любители на аеро фитнеса са Гуинет Полтроу, Марая Кери, Бритни Спиърс и Пинк.

„Цирково училище” е друга фитнес програма във въздуха, която укрепва тялото и увеличава гъвкавостта чрез професионални циркови изпълнения. Рийз Уидърспун не веднъж е издавала, че влиза във форма с такива упражнения.

Тренировки върху батут

Ако си мислите, че скачането на батут е детска игра, грешите. От поредната нестандартна измислица, тренировките върху батут се наложиха като метод за интензивни тренировки на закрито.

Звезди като Джулиан Хю се възползват от цели зали, където може да се практикуват различни спортове върху батут – аеробика, акробатика и гимнастика.

Спининг колела

Спининг колелата се използват за кардио фитнес тренировка. Те натоварват най-важните мускулни групи и спомагат активно борбата с излишните килограми.

Тези тренировки все още са сред най-популярните в Холивуд. Джесика Алба и София Вергара често се потят във фитнес залите.

22 дни веган

Веганството не е нищо ново, но Бионсе и Джей Зи му дадоха ново значение и бяха вдъхновение за всичките си фенове. Нямаме намерение да загърбим завинаги вкусната храна, но можем да си почиваме от време на време, както известното музикално семейство.

През декември, 22 дни преди Нова година Бионсе и съпругът й започнаха да спазват стриктен хранителен режим, изключващ месо и животински продукти от менюто им, който продължи до края на годината

Домашно приготвени сокове

Вместо да пият пакетирани сокове, звезди като Миранда Кер, Гуинет Полтроу, Опра Уинфри и Никол Ричи, взеха блендери в ръце и започнаха да си приготвят свежи сокове и смутита.

Всички те набавят необходимите за деня хранителни вещества чрез полезни и нискокалорични напитки. Освен това, соковете си остават най-доброто средство за здравословен старт на деня.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net