Изразходвате ли калориите от питиетата във фитнес залата?

11-04-2018

Преди да посегнете към чаша с любимото си питие, помислете как тя ще се отрази върху килограмите ви, особено ако искате да отслабнете.

Възможно е дори да се наложи да посетите залата за фитнес, за се преборите с неблагоприятните за теглото последици от редовната консумация на алкохол, съветват международни експерти, пише БТА.

Чаша червено вино от 250 милилитра се равнява на 214 калории. За да ги изразходва, е необходимо човек да направи 60 клякания. Ако си подели цяла бутилка с приятел, любителят на червено вино ще трябва да се поизпоти повече във фитнеса, пише в публикация на сайта MuscleFood.com.

Почитателите на бирата трябва да знаят, че тя е особено калорична. Халба от любимото пиво се равнява на 330 калории, за изгарянето на които е необходима 20-минутна високо интензивна интервална тренировка. Любителите на бирата, особено в летните горещини, рядко минават само с една халба, което означава допълнително потене в залата за тренировки.

Чаша бяло вино от 250 милилитра съдържа 190 калории. За изгарянето им са необходими 30-минутни занимания с кикбокс. Разбира се, времето за изразходването им ще се увеличи съществено, ако пиещият не се ограничи само с една чаша.

Любителите на джина с тоник могат да „дишат“ по-спокойно от почитателите на бирата и виното - 170 милилитра от предпочитаното им питие се равняват на 143 калории. Или ако предпочитат - на 260 коремни преси за изгарянето им.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net