Чудодейната диета с кафе, кокос и канела

10-04-2018

Така нареченото „маслено кафе” набира все по-голяма популярност сред любителите на кофеиновата напитка. По идея на Дейвид Аспри, хората масово добавят кокосово масло към сутрешната си чаша кафе и слабеят.

Диетата е широко разпространена, защото е лесна за изпълнение и резултатна. Не се броят калории, няма мъчителен глад, а се отразява не само на фигурата. Кокосовото масло е изключително полезно, защото чисти кръвоносната система и натрупаните вредни вещества в организма, а тези които не обичат да пият кафе могат да смесват маслото с чай.

За да приложите тази диета ви трябват само кафе, кокосово масло и канела.

Принципът: В първото си кафе за деня сложете три супени лъжици кокосово масло, разбийте го енергично (най-добре с миксер за фрапе или пасатор). Накрая го поръсете обилно с канела, разбъркайте и изпийте.

Благодарение на кокосовото масло, тази напитка е много хранителна и ще ви държи сити поне до обед. Видимите резултати няма да закъснеят.

Пийте я всяка сутрин и ще усетите огромните й ползи за организма.

Ползите: От тази напитка са отслабва, и то значително, намалява се риска от диабет от втори тип и се подобрява работата на сърцето. Освен това съчетанието на кафе и кокосово масло дава мощен тласък на работата на мозъка, увеличава действието на щитовидната жлеза, подсилва имунната система и повишава метаболизма.

Има и допълнителни екстри. Кокосовото масло ще направи кожата и косата ви гладки и красиви, тъй като е доказано, че то спира стареенето на клетките.

Историята: Тази диета идва от земите на Тибет и традицията на местните да пият напитки, смесени с мас.

Дейвид Аспри бил впечатлен, че тибетците редовно пиели чай, в който слагали мас. Всички те имали безупречен външен вид, стройни тела и крепко здраве на фона на неблагоприятните климатични условия.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net