Християнски блогър ще съди организаторите на "Супербоул" заради шоуто на Шакира и Джей Ло

10-02-2020

Християнският активист Дейв Добенмайер заяви, че ще съди организаторите на 'Супербоул' - финала на сезона в Лигата по американски футбол, при това за умопомрачителната сума от 867 милиарда долара!

Причината е огненото шоу, което двете латино диви Шакира и Дженифър Лопес изнесоха на почивката на мача между 'Канзас Сити' и 'Сан Франциско 49ърс'. Двете спряха дъха на милионите почитатели с представянето си, но за Добенмайер се почувства засегнат.

Шакира и Джей Ло взривиха с уникално шоу публиката в полувремето на финала на Супербоул

Той е водещ на крайно дясно предаване, в което често заклеймява по-освободеното поведение. След шоуто на двете певици Добенмайер заяви, че се е почувствал крайно засегнат. 

'Имаше ли предупреждение, че вашият 12-годишен син, чиито хормони точно бушуват, ще бъде възбуден сексуално. Мога ли да отида в съда и да кажа, че това нещо на екрана ме застрашава да отида в ада? Може ли да ми отговорят, че правото да излъчват порнография е по-висше от моето право да не я гледам? Това е пълна дискриминация към ценностите, които изповядваме вкъщи! Не може да се прави така! Искам да съдя Лигата по американски футбол за 867 милиарда долара!', казва Добенмайер в краткото си видео. 

Той среща огромна подкрепа в лицето на последователите си в социалните мрежи, а в момента набира адвокати, които биха защитавали неговата теза в съда.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net