Родриго Алвеш-Кен става Барби

07-01-2020

Родриго Алвеш, който похарчи 500 000 британски лири, за да стане човешко подобие на куклата Кен, обяви, че вече се чувства като трансексуална жена, съобщи вестник 'Мирър'.

'Страхотно е най-накрая да кажа на света, че съм момиче - увери риалити звездата, позираща в рокля и в обувки на високи токчета. - Известна съм като Кен, но винаги съм се чувствала като Барби'.

Инжекции с хормони са осигурили закръгления ханш. Дългата руса коса се е получила с екстеншъни. Сутиенът е с чашки D. Изкуствени мигли допълват ефекта.

Родриго вече иска да го наричат Роди и 'тя'.

'Най-накрая се чувствам като истинската аз - заяви тя. - Бляскава, красива, женствена. Години се опитвах да живея като мъж. Дори си имплантирах плочки на корема и фалшиви мускули в ръцете. Тогава обаче лъжех себе си. Аз съм жена. Мозъкът ми е женски. Сега тялото ми съответства на мозъка ми.'

Догодина ще завърши преобразяването си и с операции - на половите органи, лицето и бюста.

Като момче Родриго е изглеждал доста женствено, защото тялото му е произвеждало повече естроген от средното. Затова дори с го тормозели в училище. Родриго обаче твърди, че това го направило по-силен. Преселил се във Великобритания на 20-годишна възраст и е учил връзки с обществеността в университет. След това за кратко работи като стюард в авиолинии и започва доходоносна кариера на риалити звезда. Пристрастяването към пластичната хирургия започва на 17-годишна възраст, когато си намалява бюста. Следва корекция на носа на 19 години.

Оттогава е претърпяла повече от 70 операции.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net