Документален филм ще разказва за създаването на сериала "Спасители на плажа"

12-08-2019

Режисьорите Матю Фелкър и Брайън Корсо са се заели със задачата да заснемат документален филм за създаването на сериала „Спасители на плажа“, съобщи Холивуд рипортър.

Двамата работят с членове на актьорския състав на популярния сериал, за да заснемат лентата „Спасители на плажа - Документалният филм“. Тя ще покаже как е заснет сериалът.

„Искаме да покажем как „Спасители на плажа“ се превърна в културен феномен за цяло десетилетие“, заяви Фелкър. „Този сериал имаше огромно въздействие през 90-те. „Спасители на плажа“ стана символ на онова десетилетие така, както семейство Кардашиян са символ на поп културата днес“, коментира той.

Дейвид Хаселхоф, Никол Егерт, Дейвид Чокачи, Александра Пол, Ерика Елениак, Джина Лий Нолин-Хълс, Джейсън Симънс и Джереми Джаксън потвърдиха, че ще участват в заснемането на документалния филм, а продуцентите се надяват, че същото ще сторят Памела Андерсън и Кармен Електра.

Егерт ще продуцира лентата заедно с Фелкър и Корсо.
„За мен бе изключително преживяване да съм част от „Спасители на плажа“, заяви Дейвид Хаселхоф, който изпълнява ролята на Мич в сериала. „Поласкан съм и съм горд, че работих с останалите членове на актьорския му състав и снимачния му екип. „Спасители на плажа“ е глобален хит, който привлече вниманието на милиони хора по света“, допълва той.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net