Дисквалифицираха херцогинята на Кеймбридж Кейт от турнир по ветроходство

09-08-2019

Дисквалифицираха херцогинята на Кеймбридж Катрин от турнир по ветроходство на остров Уайт, съобщава „Контакт мюзик“. Турнирът за Купата на краля се провежда с благотворителна цел – набират се средства за различни каузи под патронажа на британските кралски особи.

Отборът, чийто капитан беше съпругата на принц Уилям, се нареди седми в крайното класиране. Причината – гребците тръгнаха твърде рано и след това не успяха да се върнат на стартовата линия, което ги дисквалифицира. 

                               Уилям и Кейт официално в отпуск

В духа на спортсменската традиция Катрин беше изключително щастлива, когато й връчиха дървена лъжица – трофеят на отбора, останал последен.

Лодката на съпруга й принц Уилям се нареди трета, а победител стана отборът, чийто капитан беше британският пътешественик и експерт по оцеляване Беър Грилс.

Херцозите на Кеймбридж бяха аплодирани бурно от децата си – 6-годишният принц Джордж и 4-годишната Шарлот, които бяха оставени на грижите на своите баба и дядо – Карол и Майкъл Мидълтън. Единственият липсващ от семейството беше 15-месечният принц Луи.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net