Дани Трехо извади бебе от катастрофирала кола

08-08-2019

Актьорът Дани Трехо, познат с ролите на корави типове във филми като 'Жега', 'От здрач до зори' и 'Мачете', се е проявил като герой в реалния живот, помагайки за спасяването на невръстно момченце от преобърнал се след катастрофа автомобил, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс.
 
Седемдесет и пет годишният Трехо разказва за местна телевизия, че е бил на път към автомеханик в Лос Анджелис, когато на пресечка в града е станал свидетел на катастрофата между два автомобила. Момченцето и баба му, която е шофирала удареното и отчасти смачканото возило, са останали заклещени в него.
 
Трехо и друга очевидка - жена, представила се като Моника Джаксън, са обединили усилията си в опит да извадят детето от автомобила преди пристигането на аварийните и спасителните отряди. Джаксън е пропълзяла от едната страна на обърнатото возило, за да откопчае момченцето от столчето му, докато актьорът е успял да го издърпа от другата страна.
 
Дани Трехо допълва, че е трябвало да успокоява детето, преди да успее да го измъкне. Актьорът е останал с невръстния малчуган, докато специализираните екипи извадят баба му.
 
От пожарната служба потвърждават катастрофата между двата автомобила, единият, от които се е преобърнал. При инцидента няма сериозно пострадали. Трима души, сред които бабата и момченцето, са откарани в болница за преглед.

 
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2019 Tvoia.Net