Джеймс Бонд ще шофира електромобил в новия филм

15-03-2019

Джеймс Бонд изглежда ще стане екоактивисит, след като британски медии оповестиха, че ще кара електромобил 'Астън Мартин' в нов филм, предаде Ройтерс.

Агент 007, в чийто образ се превъплъщава Даниъл Крейг, ще седне зад кормилото на нова луксозна кола, която струва 250 000 британски лири. Моделът Rapide E - първият електромобил на компанията 'Астън Мартин', ще се появи в 25-ия филм за Бонд.

Компанията потвърди, че произвела 155 автомобила от въпросния модел, но отказа да уточни дали Бонд ще шофира един от тях във филма, който е планирано да излезе по екраните следващата година. Според в. 'Сън', решението е взето по инициатива на режисьора на филма Кари Фукунага. Близък до филмовата продукция източник го описа като екоактивист.

'Всички се страхуват, че на Бонд ще бъде лепнат етикет 'прекалено политически коректен', но чувстват, че е дошло време той да кара автомобил с нулеви емисии', каза източникът.
 
Американецът Фукунага замени британския режисьор Дани Бойл, който миналата година напусна филмовата продукция, изтъквайки 'творчески разногласия'.

Даниъл Крейг ще изпълни ролята на Бонд за пети път във все още неозаглавения филм. Очаква се това да е последната му филмова поява като секретния агент на Нейно Величество.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net