Какво да очакваме в годината на Огнения петел

04-01-2017

Годината на Огнения петел, която започва на 28 януари и ще заеме мястото на отиващата си година на маймуната, ще е време за разрешаване на сложни проблеми с нетрадиционни подходи.

Според руския астролог Павел Глоба в характера на петела е да се отличава с творческо мислене, подвижност, контактност и лек поглед върху живота. За разлика от своята предшественичка - маймуната, петелът се старае с всички сили да избегне тежкия, изнурителен труд. Много хора тази година ще създадат изобретения, за да облекчат този труд.

Отсъствието на амбиции в животното ще остави „зад борда“ мнозина, които в предишната година са се стремили към ръководни постове, цитира БТА. Това само ще потвърди, че те са неподходящи за заемането им. Хората ще прехвърлят своите притеснения на плещите на други, като се опитват да живеят максимално леко и безгрижно през 2017 г., без да губят финансови средства.

Като цяло петелът е склонен към небрежност и повърхностност в решаването на въпроси, които не го засягат пряко. Той се отнася несериозно към парите и може да загуби големи суми заради своята хазартна натура. Това се предава на всички хора през 2017 г., а прибързаността на петела най-красноречиво ще се прояви в любовните отношения. Петелът е страстен и чувствен, затова много хора ще изберат съдбата си чрез сърцето, оставяйки настрани студените сметки.

Вярността обаче не е сред качествата на петела. Хората често ще са склонни към дребни интриги и предателства под неговото влияние, но като получат желаното, ще се връщат в семейството и ще правят всичко възможно то да не разбере и да не пострада от увлечението им.

Влиянието на петела ще засегне всички, които предпочитат да седят у дома си и да не напускат пределите на страната. През 2017 г. много хора ще пътуват, ще откриват екзотични страни, ще завържат нови запознанства и делови връзки, които ще се отразят благоприятно и на развитието на бизнеса. Що се отнася до парите, хората често под влиянието на петела ще си мечтаят за бърза печалба, да спечелят в казино и да купят печеливш лотариен билет. Много от тях съвсем неочаквано ще забогатеят по този начин, водени от интуицията си. Именно тя ще помогне да се вземат правилни решения, да бъдат избегнати много конфликти и да бъде намерен правилен път за развитие и прилагане на талантите.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net