Сладолед от канабис - летен хит

10-08-2015

Сладкарница в един от хърватските крайбрежни курорти Пула предлага сладолед с вкус на канабис. Всеки, който е опитал казва, че е в прекрасно настроение.

„След като сме опитали сладоледа от канабис не спираме да се смеем. Наистина е много добър. Вкусът е необикновен, усеща се вкус и от различни ядки. Със сигурност отново ще опитам от този сладолед, ако това наистина подобрява настроението ми. Туристите винаги се нуждаят от нещо по-различно, ново и хубаво” споделя 42-годишната Ингрид Фацкович, която прекарва почивката си в Пула.

В сладкарницата, освен сладолед с вкус на канабис предлагат още двадесетина вкусове, пише БГНЕС. Туристите обаче винаги първо посягат към новия специалитет.

„В началото, когато туристите прочетат надписа, струва им се странно, но когато видят, че няма THC и че е изработен 70 на сто от брашно от канабис, склони са да опитат. Веднага след това искат още един. Не виждам нищо необикновено, освен че гостите са малко по-усмихнати след консумацията на сладоледа”, разказва собственичката на сладкарницата. Тя уточнява, че сладоледът се прави един път на ден и се продава както тя казва „за нула време”.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net