Актьорът Матю Макконъхи написа мемоари

31-07-2020

50-годишният актьор, който е една от най-добре платените звезди в Холивуд разкри, че мемоарите му със заглавие „Зелени светлини“ ще се състои от неговите лични записки и размисли.

Той каза на ABC News: '' Това не са традиционни мемоар или книга със съвети, а по-скоро детска книга, базирана на приключенията в моя живот. Приключения, които са били значими, просветляващи и смешни, понякога защото са били предназначени да бъдат такива”.

Във видеоклип на платформата за микро-блогове, Макконъхи споделя: „Откакто се научих да пиша, поддържам дневник. Записвах всичко, което ме вълнува, кара ме да се смея или да плача. Преди две години събрах смелост да обединя всички тези бележки, водени в усамотение, само за да видя какво имам и това се върна в книга'.

Кинозвездата разкри, че е кръстил мемоарите си „Greenlights“ (”Зелени светлини”), защото става въпрос за това как „всички ние можем да хванем повече от тях в живота, който живеем“.

''Не харесваме червените и жълтите светлини, защото те отнемат от времето ни. Когато разберем, че в крайна сметка всички те стават зелени, тогава те разкриват своята поетика. Тогава животът става стих и започваме да получаваме това, което искаме и от какво имаме нужда едновременно''.

„Зелени светлини“ трябва да излезе през октомври, но вече е наличен за предварителни поръчки онлайн. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net