Амбър Хърд заяви, че Джони Деп я е заплашвал с убийство

20-07-2020

Актрисата Амбър Хърд, която се яви пред Върховния съд в Лондон, за да даде показания по делото за клевета, заведено от Джони Деп срещу британски таблоид, свидетелства, че бившият ѝ съпруг я е заплашвал с убийство.

Деп съди 'Нюз груп нюзпейпърс', издателите на таблоида 'Сън', заради публикация от 2018 г., описваща го като 'бияч на съпруги', припомня агенцията.

Травма на Джони Деп в центъра на делото му срещу в. 'Сън'

Лондонският съд през изминалите две седмици изслушваше свидетелски показания, в това число и на самия Джони Деп. 57-годишният холивудски актьор отрича, че е проявявал насилие към 34-годишната Хърд, и твърди, че тя е била агресивна към него.

Говорейки под клетва, Амбър Хърд заяви от свидетелската скамейка, че е била подложена на 'краен тормоз' от Джони Деп.

'Някои инциденти бяха толкова сериозни, че се страхувах, че той ще ме убие - или умишлено, или просто губейки контрол и стигайки твърде далече', заяви Хърд. 'Той многократно ме е заплашвал с убийство, особено на по-късните етапи от връзката ни', казва още актрисата.
Хърд допълва, че Деп е бил обсебен от външността ѝ и я е наричал 'повлекана', 'гладна за слава' и 'проститутка за внимание', когато е носила определени тоалети.

Джони Деп призовава за борба с расизма

'Физическият тормоз включваше удряне с юмруци, шамаросване, ритане, блъскане на главата и задушаване. Той освен това хвърляше разни неща по мен, най-често стъклени бутилки, дърпаше ме за косата, и ме буташе и тласкаше към земята', казва още Амбър Хърд.

От досегашните свидетелски показания стана ясно, че Хърд обвинява бившия си съпруг, че я е нападнал минимум 14 пъти в периода между 2013 и 2016 г., след като се е вбесявал след злоупотреба с алкохол или наркотици. Джони Деп отрича обвиненията.

Деп и Хърд се срещат през 2011 г. на снимачната площадка на 'Дневникът на едно пиянде' ('The Rum Diary') и се женят през февруари 2015 г. Петнадесет месеца по-късно Хърд подава молба за развод и след дни получава ограничителна заповед срещу Деп. Актрисата обвинява съпруга си във физически тормоз, той отрича. Разводът им приключва през 2017 г., когато ограничителната заповед отпада и Деп приема да плати на Хърд предварително договорената сума от седем милиона долара.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net