Отново заедно: Кортни Кокс и Дженифър Анистън на разходка с кучетата

20-07-2020

Отново заедно: Кортни Кокс и Дженифър Анистън на разходка с кучетата

Забавен клип с кучета пуснаха актрисите Кортни Кокс и Дженифър Анистън. Звездите от сериала „Приятели“ се събраха заедно и чрез своите любимци призоваха американците да носят предпазни маски. 

„Просто си я сложи!“, казва едното куче на другото, но получава отговор „Не“. След като спорят, те все пак тръгват към маските и крайният резултат е налице – Кортни и Дженифър, както и двете животинки, са с маски в последния кадър от видеото. 

Видеото бе споделено от 56-годишната Кокс в Instagram. От него се вижда, че тя е купила същата маска с дънков ефект и за своята стара приятелка. Анистън я е прегърнала в последния кадър от него, носейки предпазното средство плътно върху носа си. По-забавното е, че кучетата също са с маски.

Миналия месец Дженифър бе една от първите известни личности, която честити рождения ден на Кортни. Тя избра да направи това с тяхна обща снимка от сериала „Приятели“, където двете играят Моника и Рейчъл. Към нея имаше надпис: „Обичам те!“. 

„Смятам, че ще бъде наистина забавно, ако въобще някога излезем от карантината и успеем да направим този епизод“. Това коментира Анистън по повод събирането ѝ с нейните колеги за специалния епизод на „Приятели“. Той трябваше да бъде заснет през май, но продукцията го отложи във времето заради пандемията. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net