Бившият партньор на Елизабет Хърли се самоуби, скочи от 27-ия етаж

23-06-2020

Холивудският продуцент и финансист Стив Бинг скочи от двадесет и седмия етаж на сграда в Лос Анджелис и почина, съобщи Франс прес.

Бинг, който е на 55 години и е баща на детето на актрисата и модел Лиз Хърли, 'изпаднал в депресия заради липсата на контакти по време на карантината заради пандемията от коронавируса', твърдят запознати, цитирани от сайта TMZ.

Изданието първо съобщи за кончината на магната. Не е сигурно дали депресията е подтикнала Бинг да сложи край на живота си.

Финансистът е скочил от терасата на апартамента си на 27 етаж в сграда в търговския район Сенчъри Сити, в близост до студиата на Fox.

'Починал е на място', заяви говорителят му, допълвайки, че Бинг е сложил край на живота си около 13 ч. на 22 юни (понеденик).

Хърли ражда сина си Деймиън през 2002 г. след кратка връзка с Бинг, който първоначално не признава детето, но по-късно ДНК тест потвърждава, че той е бащата. Въпреки това, според съдебни документи от 2018 г., Деймиън никога не се е срещал с него. Стив има и дъщеря Кайра от бившата шампионка по тенис Лиса Бондър.

Бинг е бизнесмен, филантроп и политически донор, подкрепял кампании на Бил Клинтън, отбелязва 'Daily Mail', цитиран от БТА. Той наследява близо 600 милиона долара от дядо си и основава своята компания 'Shangri-La Entertainment', която инвестира в киното ('Полярен експрес', 'Животът на Картър' и други) и музиката. Смята се, че към момента състоянието му е около 590 милиона долара.

Първият високобюджетен филм, на който е изпълнителен продуцент, е 'Законът на Картър' от 2000 г. Три години по-късно пише сценария на лентата 'Кенгуруто Джак', който не е първият за него, тъй като в миналото е писал сценария на един от епизодите на 'Женени с деца'. Познат е още с работата си по 'Rock the Kasbah' през 2015 г., 'Rules Don't Apply' през 2016 г. и 'Хотел Ноар', който тръгна по големите екрани през т.г.

През годините е дарил общо 30 млн. долара на 'Motion Picture' и 'Television Fund', посочва сайтът Deadline.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2020 Tvoia.Net