Тейлър Суифт раздава по 3000 долара на фенове

26-03-2020

Певицата Тейлър Суифт е раздала по три хиляда долара на някои от феновете си, които са изпаднали в затруднено положение заради ограниченията, свързани с пандемията от коронавируса, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. 

Звездата прочела в социалните мрежи какво споделят някои от почитателите й и се свързала с тях на лични съобщения. Суифт поискала информация за акаунтите им в ПейПал и впоследствие избраните от нея с изумление установили, че по сметките им са пристигнали 3000 долара.

Саманта Джейкъбс споделила в свой пост, че загубила единствените си приходи, след като коктейл барът, в който работела, в Дисни Уърлд, Флорида, спря работа за месец заради пандемията. След това Суифт й писала и предложила да й плати сметките.

'Бях в шок, изгубих ума и дума. Не можех да повярвам, че някой, на когото към гледала с обич и уважение толкова дълго време, ще протегне ръка към мен с такава щедрост', сподели Саманта, която е на 24 години, пред сп. 'Пийпъл'. Младата жена уверява, че с помощта от певицата ще си плати сметките и вече е подала документите си в бюрото по труда и търси нова работа.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net