Британската звезда Кейт Бекинсейл направи скандални разкрития за Харви Уайнстийн

18-03-2020

През март 2020 г. съдът в Ню Йорк присъди 23 години лишаване от свобода на продуцента Харви Уейнстейн по две обвинения за сексуален тормоз и за изнасилване. Макар и новината да бе приета с радост от всички последователи на движението #МеТоо, това не сложи край на разкритията, свързани с непрофесионалното поведение на продуцента.

Актрисата Кейт Бекинсейл сподели две снимки в профила си в Instagram, който са направени през 2001 г. по време на премиерата на филма „ Знак на съдбата“.

Aктрисата споделя, че никой от актьорския състав не е искал да присъства на премиерата, тъй като тя се е състояла малко след събитията от 11 септември.

Въпреки това премиерата се е състояла, а ден след това продуцентът е поканил актрисата в дома си, за да поговорят, а децата им да поиграят заедно.


 
Кейт разказва, че в момента, в който дъщерите им излезли от стаята, той започнал да я обижда заради избора й на дрехи за премиерата. Харви Уейнстейн й казал, че щом е на негова премиера, ще облича къси дрехи, които ще подчертават формите й, а не такива, които я карат „ да изглежда като тъпа лесбийка“. По думите му, актрисата го е „прецакала“.

След тези думи актрисата веднага тръгнала от дома му заедно с дъщеря си, но признава, че обидите никога няма да бъдат забравени.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net