Шакира и Джей Ло взривиха с уникално шоу публиката в полувремето на финала на Супербоул

04-02-2020

Шоу на терена и извън играта. 54-ят финал по американски футбол – Супербоул предложи на зрителите на стадион „Хард рок“ в Маями и на милионите пред телевизионните екрани в САЩ уникално преживяване.
 
В изпълнен с много напрежение и невероятен инфарктен обрат „Канзас Сити Чийфс“ победиха с 31:20 „Сан Франциско Фортинайнърс“ и за пръв път от 50 години грабнаха титлата в Националната футболна лига.
 
Финалният мач започна с почит към баскетболиста Коби Брайънт и загиналите в катастрофата миналата неделя – трагедия, която потресе света на спорта.
 
И докато играчите творяха история на терена, истинска сензация предизвикаха изпълненията на Шакира и Дженифър Лопес в полувремето на мача. 12-минутното представяне на двете дами наелектризира публиката и буквално взриви стадиона с невероятното пиротехническо шоу, подготвено от организаторите. Специални гости на шоуто бяха латиноамериканските звезди Джей Балвин и Бед Бъни.


Шакира танцува и изпя свои хитове като „She Wolf“ и „Whenever, Wherever“, свири на китара и дори се хвърли в публиката, която я понесе на ръце на фона на ярки фойерверки.
 
След нея на сцената на стадиона излезе Дженифър Лопес, която изпълни емблематичните си хитове „Jenny From the Block“ и „Ain’t It Funny“ и танцува на пилон, облечена в огледален костюм. Нейното шоу пък беше изпълнено със светлинни и визуални ефекти.

В края на полувремето Шакира и Джей Ло зарадваха публиката с дует на песента от Световното първенство по футбол от 2010 г. „Waka Waka“.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net