Патрик Дъфи разказва за трагичните моменти в живота си

18-11-2019

Една от големите звезди на хитовия сериал от Далас Патрик Дъфи проговори за ужасяващата нощ, в която двамата му родители бяха разстреляни преди 33 години. Теранс и Мери Дъфи бяха убити в таверната, която притежаваха в щата Монтана през 1986 г. Признанието актьорът направи в последния брой на Closer Weekley.

“Баща ми изритал двама младежи от бара, но те се върнали с пушките си и го застреляли. Понеже нямало никой друг там, застреляли и майка ми“, разказа актьорът. Дъфи е шокиран и гневен след ужасяващото събитие, но признава, че никога не се е чувствал откъснат от родителите си.

„Никога не съм усещал тази загуба. Тогава не знаех защо, но по-късно разбрах, че това е заради вярата ми в будизма“, споделя Патрик Дъфи.

Шон А Венц и Кенет А Милър, тогава 19-годишни, са обвинени за умишленото убийство, а по-късно и осъдени за него. Венц, който възпроизвел фаталните изстрели е осъден на 180 години затвор, а Милър е освободен условно, защото бил негов съучастник.
„Добре съм. Знам, че той вече е наказан“, казва днес Дъфи. Определя родителите си като обикновени и много приятни хора. След трагедията актьорът намира утеха в съпругата си Карлин Росър.

През 2017 години актьорът, изиграл Боби Юинг, обаче се сблъсква с поредната опустошителна и внезапна загуба. Губи съпругата си. „Нямаше индикации това да се случи, беше изненада“, споделя днес той и добавя, че тогава най-голяма подкрепа са му оказали синовете им Падриак и Конор.

„Когато достигнете определена възраст, осъзнавате, че пътят напред е много по-къс от този, който вече е зад вас“, казва той.

Две години след смъртта на Росър той заявява, че продължава да се чувства близо до нея. „Мога да я чуя. Виждам я. Знам какво би очаквала от мен. Все още се смятам за женен мъж.“, споделя той.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net