Ема Уотсън е щастлива сама

06-11-2019

Актрисата Ема Уотсън вече не се определя като самотна, а на натиска, който чувства да се омъжи и да има деца отговаря, че сама си е партньорка, предаде Ройтерс.

В интервю за списание 'Вог' звездата от филмите за Хари Потър призна, че се е борила с безпокойство, защото приближавайки се към 30-те, няма нито стабилна кариера, нито партньор, нито дете.

Никога не съм вярвала на твърденията 'щастлива съм сама' - каза Ема Уотсън. - Дълго време ми отне, но съм много щастлива. Наричам го сама да съм си партньорка'.

Жените от край време усещат натиск да имат партньор, да родят дете. По-възрастните самотни девойки предизвикват съжаление, а мъжете в тяхното положение се възприемат като свободни и безгрижни ергени, изтъкват правозащитници.

Ема Уотсън е активистка за правата на жените и посланик на добра воля на ООН за жените.   Тя участва в кампанията 'Той за нея', която призовава мъжете да се борят за равенство на половете.

Актрисата, която е дете-звезда, е разказвала и как се е сблъсквала със сексизъм и полова дискриминация още от 8-годишна, а след това, когато е пораснала, е сексуализирана от медиите, по начин, по който момчетата от филмите за Хари Потър не са били.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net