Актрисата Фелисити Хъфман, известна с ролята си в "Отчаяни съпруги ", влиза в затвора

16-10-2019

През следващите две седмици актрисата Фелисити Хъфман, прочула се с ролята си в сериала 'Отчаяни съпруги', ще бъде известна като затворничка No.77806-112. Тя се яви във федерален затвор в Калифорния, за да излежи 14-дневната си присъда, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

56-годишната Хъфман се е явила доброволно в затвора в Дъблин в района на залива на Сан Франциско, Калифорния, придружена от съпруга си, актьора Уилям Мейси, съобщават представителите на актрисата от TASC Group. 

Затворът, в който Фелисити Хъфман ще прекара две седмици,  е с ниска степен на охрана. В миналото в него е лежала друга известна особа - 'Холивудската Мадам' Хайди Флайс, припомня БТА. Подобно на останалите затворнички Хъфман ще получи униформа и бельо и към нея ще се обръщат с номера й. Актрисата ще дели стая и тоалетна с три жени.

През септември Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дни затвор, след като се призна за виновна по обвиненията, че е платила подкуп, за да улесни влизането на дъщеря си София в престижен университет. На актрисата бяха наложени също глоба от 30 000 долара, 250 часа обществено полезен труд и едногодишна пробация. В корупционната схема бяха обвинени над 50 души.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net