Лиъм Хемсуърт подаде документи за развод с Майли Сайръс

22-08-2019

Австралийският актьор Лиъм Хемсуърт подаде документи за развод с американската поп звезда Майли Сайръс в Лос Анджелис след 7-месечен брак, съобщи Асошиейтед прес. Като причина той посочва 'непреодолими различия'.

Двамата имат бурна 10-годишна връзка, с многократни раздели и събирания. Деца нямат, но когато обявиха раздялата си на 10 август, заявиха, че ще останат 'всеотдайни родители на всичките си общи животни'.
 


Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс са подписали предбрачно споразумение и имуществени спорове покрай развода не се очакват, съобщи Контактмюзик.
 
Веднага след раздялата с Лиъм Хемсуърт, Майли Сайръс беше видяна да се целува с Кейтлин Картър, чийто брак също е в криза. Тя пусна и песента 'Slide Away', в която казва 'няма ли да се върнеш към океана, а аз към градските светлини' ... и 'не искам уиски и хапчета'. Певицата твърди, че не е искала да нарани с нея съпруга си.
 
'Майли не говори много за Лиъм и не живее в миналото. Тя не иска да се крие и настроението й коренно се промени. Изглежда много по-спокойна и щастлива', каза неин близък.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net