Джейн Сиймор показа забележително тяло на 68

18-07-2019

Любимата на няколко поколения актриса Джейн Сиймор, която стана известна с ролята си в сериала 'Д-р Куин Лечителката', прекара лятната си почивка на един от най-красивите курорти в света - Сен Тропе.

Актрисата публикува снимки от ваканцията, на които впечатление прави перфектното тяло, което тя демонстрира за завидните си 68 години.

Актрисата е родена на 15 февруари 1951 година във Великобритания. Участвала е в над 140 филма и сериала, но е най-известна с участието си в сериала от 1993 година „Д-р Куин Лечителката“.

Два пъти е печелила Златен глобус – за „Д-р Куин: Лечителката“ през 1996 година и за „На изток от рая“ през 1982 година.

Участвала е и в редица холивудски хитове, сред които „Петдесет нюанса по-тъмно“, „Непорочната Джейн“, „Касъл“, „Как се запознах с майка ви“, „Ловци на шаферки“, „Смолвил“. 
Джейн Сиймор има четири брака зад гърба си и четири деца.

На 67 години Сиймур се снима за Playboy ('Плейбой'). Тя е най-възрастната жена, която позира за изданието, твърди британският 'Сън'.

Актрисата Джейн Сиймор, чието истинско име е Джойс Франкенбърг, искала да стане балерина, но травма на крака я лишава от възможността да се изяви в това изкуство. Но пък я отвежда в киното. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net